avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

buna ziua .revin pe forum cu o problema pe care nu reusesc sa o rezolv .de 5 ani de zile fostul sot nu plateste deloc pensia alimentara pentru cele doua fete .mi s -au inchis doua dosare in favoarea lui ,cu toate ca el e infractor de 5 ani de zile ,nu se face nimic .acum am al treilea dosar care s a pronuntat vineri .si in el scrie ca e condamnat la 1800 ron si 200 cheltuieli de judecata . dar ce nu scrie este despre pensia alimentara pe care trebuie sa o dea si subliniez nu a platit nimic din ea de 5 ani .nu poate fi obligat in nici un fel sa si indeplineasca obligatia de tata?si oricum el nu o sa plateasca nimic din amenda .multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 11:10, 22 Iunie 2015
daca aveti sentinte judecatoresti mergeti cu ele la executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal ..abandon de familie Constantinmariansimion Constantinmariansimion Daca mi-a făcut dosar penal că nu am platit pensie alimentara de 1 an ..ce pot pati maxim? (vezi toată discuția)
Acuzatie de abandon familial sunriser sunriser Buna ziua, Ma numesc Alex, am 37 de ani si sunt din Iasi. Ieri 12.11.2012, m-am trezit cu o invitatie la sectia de politie de care apartin unde politistul ... (vezi toată discuția)
Fostul sot imi sperie in continuare copii........... suzy&anghel suzy&anghel BUNA Daca ati citit in pagina mea de profil va dati seama despre ce este vorba...Sunt divortata de doi ani ambele fete 6/13 ani sunt in ingrijirea mea,pensia ... (vezi toată discuția)