avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca ma cheama in instanta pentru neplata sumei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca ma cheama in instanta pentru neplata sumei restante rezultate in urma actului aditional, pot avea castig de cauza in anumite conditii?

In caz ca ma cheama in instanta ar avea vreo importanta ca :

- ne-au spus de actul aditional cand cursurile erau deja pe terminate
- eram in primele 3 luni de contract (perioada de proba), si am semnat actul pentru ca ma temeam ca nu imi va mai prelungi contractul
- intre timp m-am mutat intern la alta echipa unde nu mai folosesc deloc cunostintele dobandite la acele cursuri
- am facut un cursc are nu se aplica la proiectul acela. Ei mi-au argumentat ca chiar daca nu a fost relevant la proiectul acela de curand au contractat un proiect in care este necesar acel curs si ca ma pot muta acolo.

As putea sa am castig de cauza in instanta pe baza celor de mai sus?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 22 Iunie 2015
Nu cred ca instanta va lua in considerare aceste motive pentru a va scuti de plata sumei imputate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca plec din firma inainte de perioada agreata in actul aditional pentru curs formare platit de firma si refuz sa platesc suma restanta? cnv_c cnv_c Buna ziua, Am semnat un act aditional sa raman intr-o firma pe o perioada de 22 luni ca urmare a urmarii unor cursuri platite de firma. Perioada ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor de catre angajat pentru cursurile de calificare la care a fost trimis de firma the game the game Buna ziua! In urma cu aprox. 6 luni m-am angajat la o firma de constructii ca inginer,din postura de proaspat absolvent de facultate.Atunci cand am semnat ... (vezi toată discuția)
Pregature profesionala in perioada de proba emillius emillius Buna ziua, Poate sa beneficieze un angajat pe o durata determinata de 3 luni , de un curs de pregatire profesionala organizat de angajator? In aceste ... (vezi toată discuția)