avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Sistemul Integrat de Management al Calitatii
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Sistemul Integrat de Management al Calitatii

Institutia la care sunt angajat (Apele Romane) a aderat la sistemul metionat. S-au elaborat diferite proceduri de lucru si formulare tip. In cazul de fata este vorba de formularul "FOAIE COLECTIVA DE PREZENTA".

Intrebarea mea este urmatoarea:
In cazul in care nu se respecta formularul elaborat si aprobat, acest document este sau nu valabil d.p.d.v. juridic ?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere in mai multe exemplare Banika Banika Locuiesc în Franța de ceva timp și am decis să cer cetățenia. Am început demersurile necesare în acest scop și am constatat că a ... (vezi toată discuția)
Ordinul mfp 946 intr-o institutie publica alexandru andra alexandru andra Un F.P. a fost desemnat ca secretar in comsia de coordonare si indrumare metodologica a dezvoltarii sistemului de control/managerial in institutie. As avea ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un argentinian si o rominca karyna33 karyna33 Salut pe toata lumea,ma numesc Carolina si as vrea sa stiu,va rog mult,ce proceduri trb sa urmam eu si viitorul meu sot,de nationalitate argentinian,daca vrem ... (vezi toată discuția)