avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de Proprietate

Mama mea a mostenit impreuna cu trei frati 10 hectare pamant agricol extravilan.Pe Titlul de Proprietate sunt trecuti toti patru ca mostenitorii defunctului (bunicu).Intrebare : Cum trebuie procedat ca fiecare din cei patru sa aiba un Titlu de Proprietate personal pe partea de pamant mostenit ce li se cuvine .Mama vrea sa vanda si normal trebuie sa aiba un Titlul de Proprietate pe cele 2,5 hectare mostenite Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:53, 22 Iunie 2015
Buna ziua,
Va putea vinde daca solicita iesirea din indiviziune situatie in care, prin sentinta, se stabilesc care sunt portiunile fiecaruia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune/titlu proprietate Maria100 Maria100 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o indrumare, cazul de mai jos fiind destul de complicat. Dupa moartea tatalui meu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate tatianachiric tatianachiric Doresc sa va pun o intrebare referitor la TITLU DE PROPRIETATE PAMANT.Mama mea impreuna cu fratele ei au mostenit o casa si pamant extra. si ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune Mirela3 Mirela3 Urmare a legii 18/1991, mama mea a primit titlu de proprietate pentru un pamant. Pe titlu mai figureaza urmatorii: A, B, C – copii unei surori a mamei ... (vezi toată discuția)