avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai primesti amenda daca ti se ia permisul pe 90 de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai primesti amenda daca ti se ia permisul pe 90 de zile?

In urma unui accident pe trecerea de pietoni rezultat cu vatamare corporala usoara,unde victima da declaratie ca nu mai are pretenti materiale dosarul se claseaza cu NUP.intrebarea mea este daca pe langa ca ti se retine permisul 90 de zile mai primesti si amneda contraventionala?
Cel mai recent răspuns: alexandru_cc2 , utilizator 17:11, 22 Iunie 2015
Buna ziua,
DA!
niste valori intre intre ce sume se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele unui accident - persoana pe trecerea de pietoni. alexandru_cc2 alexandru_cc2 in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni ecks ecks Buna ziua, pe data de 06.12.2017 am fost implicat intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni soldat cu vatamare corporala usoara din culpa( victima a avut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident ... AlexRSR AlexRSR Buna ziua,in data de 27.09.2024 am fost implicat intr-un accident rutier prin care au fost soldate 2 victime cu rani usoare,vinovat fiind eu pentru neacordare ... (vezi toată discuția)