avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselatorie cu un telefon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselatorie cu un telefon

Buna ziua.In urma unui schimb, am realizat ca mi-am luat o mare teapa.Am luat contact cu un individ de pe o retea de schimburi si vanzari si am decis sa ne intalnim in ziua respectiva pentru a ne intelege.Ne am inteles sa ii ofer telefonul meu si 500 de lei in schimbul telefonului sau.Am facut schimbul, dar neavand unde sa probez telefonul pe moment, daca incarca, cum am ajuns acasa, adica la 2 minute, l-am probat si am constatat ca nu incarca.L-am sunat, a spus ca se intoarce sa remediem problema si intors a ramas.Sunt constient ca teapa e luata, dar vreau sa stiu daca pot face ceva ca individul sa primeasca o pedeapsa oricat de mica.
Cel mai recent răspuns: Madalin17 , utilizator 17:53, 22 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si amenintare popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua sunt baiat am 21 de ani, acum 2 ani am fost amenintat telefonic si pe o retea de socializare de catre un individ oarecum cunoscut in media, ca daca ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat ContSters217434 ContSters217434 Buna ziua. Am vazut pe data de 26 iulie un anunt pe un forum cu un sistem de vanzare. Am decis sa-l cumpar, si sa ma intalnesc cu persoana respectiva. M-am ... (vezi toată discuția)