avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula pana imi vine sentinta prin posta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula pana imi vine sentinta prin posta?

Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi vine sentinta acasa? sau trebuie sa merg dupa ea la tribunal?
Cel mai recent răspuns: remus05 , utilizator 22:47, 21 Septembrie 2015
Mergeti si obtineti un certificat de grefa cu solutia pronuntata si predati permisul in cele 15 zile.
Da intr-un final mi-a ajuns acasa "hotarare civila" in care spune .Cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare. As vrea sa stiu daca hotararea asta e definitiva sau tre sa mai merg pe la anumite usi pentru a fi stampilata ca permisul sa il primeasca sau merg linistit cu ea la politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in situatia in care mi s-a suspendat permisul de conducere (pe nedrept), iar eu nu sunt de acord cu constatarea ... (vezi toată discuția)