avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita hotarare pensie de intretinere- ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita hotarare pensie de intretinere- hotararea se depune la executor in original?

Buna ziua

Am depus sentinta civila la un executor judecatoresc pentru prelungirea pensiei de intretinere a copilului meu dupa implinirea varstei de 18 ani deoarece isi continua studiile.Executorul judecatoresc mi-a oprit sentinta civila in original si as dori sa stiu daca acest lucru e normal.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:06, 23 Iunie 2015
Da, pentru punerea in executare a unei hotarari este necesar originalul hotararii legalizate care va ramane la executor, urmand ca dvs.sa ramaneti in posesia unei copii xerox a acesteia in situatia in care nu ati solicitat instantei legalizarea a 2 exemplare ale hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depun sentinta in original? glo glo vreau sa investesc cu formula executorie o sentinta civila. o deun in original la judecatorie? (vezi toată discuția)
Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata a unei sentințe judecătorești. Dincu. Cristina Dincu. Cristina Bună ziua. Am și eu o întrebare. Aștept de aproape 2 săptămâni pentru a primi prin posta de la judecătoria sectorului 5 București 2 copii legalizate ... (vezi toată discuția)