avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... depun sentinta in original?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

depun sentinta in original?

vreau sa investesc cu formula executorie o sentinta civila. o deun in original la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:25, 16 Decembrie 2010
da, impreuna cu 2 xerocopii.
Normal ca in original.
Doar nu vreti copii xerox sa le investiti...

Vedeti ca dupa investire daca pierdeti tilul executoriu o incurcati...

avocat Claudiu Lascoschi
in original trebuie sa o depuneti.
eu cred ca se depune in copie legalizata!!!
originalele sunt doar 2 si acestea sunt : una la dosar si una in dosarul de hotarari ale instantei.
Domnilor avocati, originalele hotararilor judecatoresti nu umbla prin targ.
Originale sunt doar doua mari si late. Una e cusuta la dosarul cauzei si una sta in mapa de hotarari a instantei.

Partile care s-au judecat pot avea una sau mai multe (cate vor) copii legalizate de grefa instantei dupa hotararea din dosar.
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Copie legalizata a unei sentințe judecătorești. Dincu. Cristina Dincu. Cristina Bună ziua. Am și eu o întrebare. Aștept de aproape 2 săptămâni pentru a primi prin posta de la judecătoria sectorului 5 București 2 copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Lipsa hotarare judecatoreasca original brendissima brendissima Din diverse motive, hotararile judecatoresti fie nu s-au ridicat de la investire, fie s-au ridicat investite dar s-au pierdut. Cert este ca, in cazul unor ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu o hotarare maria dinca maria dinca Buna seara, Am o nelamurire in ceea ce priveste o hotarare judecatoreasca.Mama a primit acasa o comunicare prin care se precizeaza ca are atasat copia ... (vezi toată discuția)