avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... depun sentinta in original?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

depun sentinta in original?

vreau sa investesc cu formula executorie o sentinta civila. o deun in original la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:25, 16 Decembrie 2010
Intrebarea userului viza de fapt daca depune copii xerox sau chiar hotararea cu stampila aplicata de judecatorie.
Pentru el originalul este cel dupa care face xeroxul.
Si titlul executoriu este o copie dar si original in acelasi timp deoarece nu am auzit sa se emita doua...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata a unei sentințe judecătorești. Dincu. Cristina Dincu. Cristina Bună ziua. Am și eu o întrebare. Aștept de aproape 2 săptămâni pentru a primi prin posta de la judecătoria sectorului 5 București 2 copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Lipsa hotarare judecatoreasca original brendissima brendissima Din diverse motive, hotararile judecatoresti fie nu s-au ridicat de la investire, fie s-au ridicat investite dar s-au pierdut. Cert este ca, in cazul unor ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu o hotarare maria dinca maria dinca Buna seara, Am o nelamurire in ceea ce priveste o hotarare judecatoreasca.Mama a primit acasa o comunicare prin care se precizeaza ca are atasat copia ... (vezi toată discuția)