avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teren instrainat de doua ori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teren instrainat de doua ori

dupa cum suna titlul am instrainat un teren extravilan de doa ori
asa dar prin anul 1997 detinand cu titlul de proprietate un teren extravilan lam instrainat cu act de donatie dar si cu o chitanta de mana unei persoane, acea persoana la acea data nu a mai interesato acel teren cerandumi bani inapoi este vorba de 900 dolari, nu am restituit nicinu ban
in anul 2003 am primit o alta oferta de la alta persoana ne mai avand titlul de proprietate am mers la primarie si am scos duplicat, am mers la notar si am facut o procura prin care lam inputernicit sa vanda, sa foloseasca in numele meu acel teren da si un atecontract de vanzare cumparare
in anul 2015 respectiv luna aceasta prima persoana care are contractul de donatie mia facut reclamatie la politie urmand sa merg pentru declaratii.
La ce trebuie sa ma astept ca si infractiune
Multumesc astept raspunsurile dvs.


chiar nu se gaseste nimeni in masura sa-mi raspunda si mie o parere va rog
Sigur că v-ați pretat la a înșela persoane de bună credință. Vânzările sunt nule, câtâ vreme altă persoană dobândise drept de proprietate asupra terenului prin act de donație.Dacă donația nu a fost revocată pentru unul dintre motivele prevăzute de lege, donatarul este proprietar de drept al terenului.Deci nu puteați să vindeți bunul altei persoane.
asta stiam ca nu am facu bine dar eu am intrebat la ce sa ma astept, ca pedeapsa ma refer
un avocat poate stie mai bine
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare drept coproprietar mostenitor cf. titlu de proprietate emis in baza legii 18/1991 zawitzky zawitzky Titlul de proprietate emis (abia) in anul 2002 in baza legii 18/1991, avandul ca autor pe tatal meu decedat in anul 1982 si ca mostenitori pe subsemnatul, pe ... (vezi toată discuția)
Contract de donare papoyashu papoyashu Buna ziua! Am cumparat un teren extravilan in rate de la o cunostinta banii fiind achitati in rate. Am mers impreuna la notar pentru a intocmii actele de ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)