dupa cum suna titlul am instrainat un teren extravilan de doa ori
asa dar prin anul 1997 detinand cu titlul de proprietate un teren extravilan lam instrainat cu act de donatie dar si cu o chitanta de mana unei persoane, acea persoana la acea data nu a mai interesato acel teren cerandumi bani inapoi este vorba de 900 dolari, nu am restituit nicinu ban
in anul 2003 am primit o alta oferta de la alta persoana ne mai avand titlul de proprietate am mers la primarie si am scos duplicat, am mers la notar si am facut o procura prin care lam inputernicit sa vanda, sa foloseasca in numele meu acel teren da si un atecontract de vanzare cumparare
in anul 2015 respectiv luna aceasta prima persoana care are contractul de donatie mia facut reclamatie la politie urmand sa merg pentru declaratii.
La ce trebuie sa ma astept ca si infractiune
Multumesc astept raspunsurile dvs.
Sigur că v-ați pretat la a înșela persoane de bună credință. Vânzările sunt nule, câtâ vreme altă persoană dobândise drept de proprietate asupra terenului prin act de donație.Dacă donația nu a fost revocată pentru unul dintre motivele prevăzute de lege, donatarul este proprietar de drept al terenului.Deci nu puteați să vindeți bunul altei persoane.
Contract de donare
papoyashu
Buna ziua!
Am cumparat un teren extravilan in rate de la o cunostinta banii fiind achitati in rate.
Am mers impreuna la notar pentru a intocmii actele de ... (vezi toată discuția)