doresc sa vand un apartament care se afla intr-un bloc si care asocierea propietarilor este ASOCIATIE DE LOCATARI si care comform primariei ,la aceasta ora nu sunt legi si reglemetari pentru functionarea acestor asociatii ,intrebarea mea este daca mai am nevoie de adeverinta din care sa reiasa datoriile la intretinere avand in vedere ca aceasta adeverinta are ca baza legala Legea 230/2007 Art 20 (2) care se refera la asociatiile de propietari
Asociatiile de locatari sunt guvernate de disp L nr 114/1996 republicata si normele de aplicare HG nr 400/2000
Solicitati la asociatie document din care sa rezulte situatia la zi a platilor la intretinere/
inexistenta sume cu titlu de restanta
Succes !
cred ca va referiti la HG 400/2003 prin care prin legea 230/2007 se abroga la fel si o parte de legea 114/96 legea actuala care reglemnteaza este legea 230/2007 care se refera strict la asociatiile de propietarisi nu de locatari
Vanzare cumparare
timpuriu
intr-un bloc unde nu este constituita asociatie de propietari comform legi 230/2007 se poate auntentifica un act de vanzare cumparare fara adeverinta de la ... (vezi toată discuția)