avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face o modificare in certificatul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face o modificare in certificatul de mostenitor

Din necunoastere ,am declarat gresit amplasamentul si vecinatatile unui teren si notarul mi-a eliberat certificatul de mostenitor in conformitate cu declaratia mea.Se mai poate corecta aceasta declaratie??De catre cine si cui trebuie sa ma adresez??X-(
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:47, 23 Iunie 2015
Se poate face o rectificare a certificatului de mostenitor. O face notarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate corecta un certificat de mostenitor?? maringgn@gmail.com maringgn@gmail.com Din necunoasterea situatiei din teren,am declarat gresit la notar amplasamentul si vecinatatile unui teren. folosindu-se de aceasta greseala,vecinul ... (vezi toată discuția)
Problema schimbare tarla Panciu Panciu Buna ziua, Am urmatoarea problema: doresc sa vand un teren dobandit in urma cu 15 ani, prin act de partaj. In perioada aceea, terenul apartinea de comuna X ... (vezi toată discuția)
Completare si corectare titlu de proprietate mosemari2000 mosemari2000 Buna seara! Care este procedura prin care se poate completa si corecta un Titlu de Proprietate? Istoria este urmatoarea: Titlul a fost emis in 1995 pe numele ... (vezi toată discuția)