avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate corecta un certificat de mostenitor??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate corecta un certificat de mostenitor??

Din necunoasterea situatiei din teren,am declarat gresit la notar amplasamentul si vecinatatile unui teren. folosindu-se de aceasta greseala,vecinul l-a ocupat pur si simplu ce pot face??
Cel mai recent răspuns: maringgn@gmail.com , utilizator 22:05, 18 Octombrie 2018
De unde a avut cunostinta vecinul de greseala de la notar?
Amplasamentul si vecinatatile sunt trecute in titlul de proprietate. Nu ati prezentat notarului titlul?
A trebuit sa depun copie dupa certificatul de mostenitor la dosar. NU am titlu de proprietar. notarul a intocmit actul de mostenitor conform cu declaratia mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face o modificare in certificatul de mostenitor marin 33 marin 33 Din necunoastere ,am declarat gresit amplasamentul si vecinatatile unui teren si notarul mi-a eliberat certificatul de mostenitor in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Cum se rectifica greseala din titlu de proprietate? ALINNA ALINNA Bunica mea ca mostenitoare a mamei sale detine un titlu de propritate si contractul de vanzare cumparare incheiat de catre mama sa si barbatul care a stat in ... (vezi toată discuția)