avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cumparare teren dobandit prin legea 15/2003
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cumparare teren dobandit prin legea 15/2003

Buna ziua,
Sunt interesata de achizitia unui teren dobandit prin legea 15/2003; nu stiu daca cel care a dobandit acel teren are dreptul sa-l vanda; va rog sa ma sfatuti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: TzapInferno , utilizator 12:33, 21 Ianuarie 2016
Buna Ioana. In exact aceeasi situatie sunt si eu. Ai aflat ceva intre timp ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren dobandit prin legea 15/2003 P|N|M P|N|M Buna Ziua, Intampin urmatoarea problema: o persoana apropiata a dobandit teren de la primarie prin intermediul legii 15/2003, aceasta persoana (deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 ContSters97246 ContSters97246 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa vand o locuinta construita pe un teren obtinut in baza legii 15/2003.mentionez ca locuinta inca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Posibila executare silita a unei locuinte pe teren dat in folosinta gratuita rslink rslink Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie In urma cu 1 an mi-a fost atribuit de catre consiliul local o suprafata de teren cu titlu gratuit cu conditia ca ... (vezi toată discuția)