avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 15/2003

buna seara,
va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa vand o locuinta construita pe un teren obtinut in baza legii 15/2003.mentionez ca locuinta inca nu a fost finalizata in interior,procesul verbal de receptie inca nu a fost intocmit.autorizatia de constructie expira in martie 2010.
va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:28, 26 Iulie 2009
Locuinta aveti dreptul sa o vindeti insa terenul este in folosinta!B-)
Mai mult inca... dvs. veti ramane posesorul terenului, (cu toate drepturile si obligatiile, inclusiv plata impozitului), iar cumparatorul va dobandi doar locuinta (nu va avea vreun drept nici macar pentru terenul de sub locuinta). Mai mult inca, din experienta practica, toate contractele la utilitati vor fi pe numele beneficiarului legii 15/2003. Asa ca...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie autorizatie expirata - trecere de pe tata pe fiu Steluta10 Steluta10 Buna ziua. 1.Am construit o casa la rosu, locuibila, cu utilitati, pe numele tatalui si acum dorim sa face vanzare-cumparare intre tata si fiu,casa+teren. ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 mariana_d mariana_d Buna ziua, In baza Legii 15/2003 am primit in data de 12.01.2009 un lot de teren (300mp) pentru construirea unei locuinte. Conform legii si precizarilor ... (vezi toată discuția)
Posibila executare silita a unei locuinte pe teren dat in folosinta gratuita rslink rslink Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie In urma cu 1 an mi-a fost atribuit de catre consiliul local o suprafata de teren cu titlu gratuit cu conditia ca ... (vezi toată discuția)