avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La ce banca e mai rentabil sa cream un cont curent?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La ce banca e mai rentabil sa cream un cont curent?

Buna ziua,

Momentan sunt client BCR, avand cont ca PFA, in curand voi naste si va trebui sa deschid un nou cont pe numele meu pentru a primi indemnizatia de crestere a copilului. M-ar interesa la care banca e mai rentabil sa deschizi un cont curent?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 16:01, 23 Iunie 2015
User: La ce banca este mai rentabil sa deschizi cont curent?
Iepurele mizantrop: La cea al carei sediu este mai aproape. Daca ai probleme care nu se pot rezolva telefonic macar n-ai deplasari.
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se realizeaza un ordin de plata rasfatzata rasfatzata am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, ... (vezi toată discuția)
Datorii pe srl, pot deschide pfa? ellada ellada Intrebarea in mare este cea din titlu. Daca am un SRL prin care am acumulat datorii pe parcursul mai multor ani(cu penalizarile de riguare), mai pot deschide ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate transferat din strainatate ricoforza ricoforza Buna ziua! Sunt cetatean roman, dar de aproape 4 ani lucrez in strainatate. Momentan sunt gravida, voi naste in martie. As dori sa ma mut inapoi in Romania ... (vezi toată discuția)