avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca sudor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca sudor

sudura cu aparat electric de sudura in ce categorie de munca se incadreaza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 24 Iunie 2015
Nu intru in polemica privind inregistrarile in carnetul de munca , il baza legala a inregistrarilor in carnetul de munca este Decretul nr.92/1976.

Cititi si continuarea textului de lege , nu invocati ceea ce nu are nicio legatura cu inregistrarea in carnetul de munca.

Metodologia de întocmire, completare, păstrare şi evidenta a carnetului de munca este prevazuta de Ordinul nr.136 din 29 iulie 1976 pentru aprobarea metodologiei de întocmire, completare, păstrare şievidenta a carnetului de munca emis in baza art.25 alin.1 din Decretul nr.92/1976 si nu a Ordinul nr.50/1990.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la grupa aii de munca bokor alexandru bokor alexandru in perioada dec.1981 mar. 1986 am lucrat la intreprinderea de retele electrrice deva ca muncitor necalificat categoria lucrari grele baza. a-si dori sa ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca pana 2001 mzakarias mzakarias Daca laborator clinic de analize medicale din spitale beneficiaza de grupa a II si in baza caror legi. Am lucrat ca asistent med de laborator si nu am trecuta ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Florin Georgescu Florin Georgescu Intre anii 1985 si 1992 am ocupat functiile de dispecer energetic sef-tura la Dispeceratul Teritorial Bucuresti, respectiv dispecer energetic de retea si ... (vezi toată discuția)