avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scrisoare interna neprioritara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scrisoare interna neprioritara

Ce inseamna va rog spuneti-mi ... este de la politie ?

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2015
decaandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:04, 27 Februarie 2022
V-am m intrebat pentru ca imi pare ciudat pentru ca in comentarile facute aici ati specificat ca reavizul inseamna ca ea a mai fost trimisa si nu a ridicato nimeni, iar ce nu inteleg dece nu a fost lasata in posta, sau dece nu am primit primul aviz de ridicare a acestei scrisori, ptr ca este prima data in care primesc acest reaviz in legatura cu scrisoarea,

gi-jane2 a scris:

mergeti la posta si vedeti de unde ati primit, de unde sa stim de unde ati primit scrisoare? puteati primi de la oricine, oricum, daca era vreo amenda era recomandata. si daca e amenda, nu va ajuta sa nu o ridicati, macar o puteti contesta.

mergeti la posta si va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera camera fixa betmeniul betmeniul Ma aflu si eu in urmatoarea situatie! Am primit de la posta o notificare ca am o recomandata pe care trebuie s-o ridic. Am aflat ulterior ca e vorba de o ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata cf. art. 1014 din cpc dkrutsch dkrutsch care este procedura de urmat in cazul in care se trimite somatia de plata prevazuta la art. 1014 in CPC insa clientul refuza sa o accepte de la postas sau nu ... (vezi toată discuția)