avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul de bloc

Buna seara,
Daca m-a poate lamuri cineva in legatura legea care prevede ca un admistrator cu mai multe asociatii ,daca trebuie sa aiba contract de munca cu norma intreaga la toate asociatiile,sa zicem cinci asociatii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 06:54, 24 Iunie 2015
Nu se impune la niciun job sa aiba norma-ntreaga.
La fiecare asociatie poate lucra si cate 2 ore pe zi. Contractul de munca este valabil - cu timp partial de lucru. Poate lucra oricate ore intr-o zi, dar sa nu depaseasca un interval de timp rezonabil, astfel incat sa se si odihneasca.
Dar este posibil sa aiba la fiecare asociatie contract de munca cu norma intreaga ? Legal m-a refer,pentru ca dupa mine nu poate,cinci asociatii ori opt ore(teoretic) sunt patruzeci de ore din douazeci si patru,cat are o zi.Presedintele sustine ca ar avea contract de munca cu norma intrega la celelalte asociatii.
Atata timp cat pentru fiecare CIM se platesc toate taxele si contributiile nu vad undear fi ilegalitatea. Important este sa faci fata....oricum nu te tine nimeni la munca daca esti obosit si nu iti faci treaba.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
terentetalharu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca de noapte, repartizare inegala Viovas Viovas Buna ziua. Am nevoie sa angajez un om care va munci astfel: prima zi: 24 ore, apoi 2 zile pauza. Urmeaza alte 13 ore (de noapte) si alte 2 zile pauza si tot ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ai doua contracte de munca, ambele cu norma intreaga? danichirila danichirila Buna ziua, sunt intr-o mare dilema... Sunt angajat la o firma privata cu norma intreaga. De curand mi s-a ivit oportunitatea sa lucrez si la stat, tot cu ... (vezi toată discuția)
Administrator de bloc la 3 asociatii !!! bureac62 bureac62 Va rog mult sa-mi raspundeti ,pentru ca sunt nelamurit.Stiu ca un administrator de bloc trebuie sa aiba atestat ca sa profeseze. Mai stiu ca un angajat nu ... (vezi toată discuția)