avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Document necesar pentru a dona un copiator din partea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Document necesar pentru a dona un copiator din partea unui ONG catre o scoala

Buna ziua,
As dori sa stiu ce document este necesar pentru a dona un copiator din partea unui ONG catre o scoala.
Mentionez ca doresc ca acest copiator, cumparat din banii ONG-ului, sa treaca in inventarul scolii.
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: jojoba78 , utilizator 16:34, 26 Iunie 2015
Buna ziua,
Contract de donatie si toate actele de provenienta ale aparatului.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii materiale pentru ong alexandru_grigoras alexandru_grigoras Buna ziua! Sunt interesat sa sprijin un ONG prin donarea a doua statii de emisie-receptie cat si de carti de specialitate. Cum pot face acest lucru ? Fac o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie nonprofit adinageorgeta adinageorgeta Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor in tinerea contabilitatii unei asociatii non profit, fara activitate economica,fara tva. Asociatia are drept scop ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare ong Cristinasunt Cristinasunt Buna ziua. Ma numesc Cristina , am un ONG , intrebarea mea este: 1. daca un SRL doreste sa faca o sponsorizare catre ONGul meu, ce obligatii juridice si ... (vezi toată discuția)