avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul START
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul START

Buna ziua .
As dori sa stiu ;
1. - daca o persoana care a infiintat o firma acum o saptamana o poate inscrie in programul START.
2.-daca eu ca administrator pot inscrie firma in program (am varsta peste 55 de ani),sau inscrierea trebuie facuta de fiica mea,care este si administrator.

Multumesc anticipat. #-o
Cel mai recent răspuns: LC Learning & Consulting , Consultant credite si finantari 09:52, 24 Iunie 2015
Buna ziua,

Puteti sa aplicati pe programul START cu o firma nou infiintata, important e ca vechime sa nu depaseasca 2 ani. Inscrierea in program poate sa o faca oricine, atata timp cat detine toate informatiile necesare (adresa email si parola cont, plan de afaceri, anexe, oferte etc).

Mult succes!
Laviniu Chis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10.000 euro / srl-d 13Dorin 13Dorin Buna ziua! Am inteles ca este un program prin care se vrea stimularea economiei nationale prin subventionarea a 50% dintr-un proiect (maxim 10.000 euro) ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)
Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)