avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizita

am si eu o intrebare...de craciun pica fetita la tatal ei dar este si dreptul lui de vizita si in hotararea judecatoreasca spune ca are doar o zi de craciun si de paste. ce fac?
Buna ziua,
Respectati hotararea judecatoreasca si va intelegeti ca oamenii avand in vedere atat interesul copilului cat si regulile de bun simt.
adica indiferent ca are dreptul lui de vizita si se nimereste de craciun el are dreptul o zi de craciun si restul la mine. asta este problema ca nu ma pot intelege cu el si trebuie sa ajung la politie si cea din cernavoda nu isi da asa mult silinta
De ce trebuie sa ajungeti la politie?
pentru ca nu putem ajunge la o intelegere si mai rau copilul de fiecare data cand este luat la el vine plangand si spune ca tati imi baga prostii in cap si ca eu sunt o mama nebuna. si de fiecare data trebuie sa stau fetitei sa-i explic si sa o fac sa inteleaga. si cel mai important este ca de cand i s-a dat acest drept tatalui comportamentul fetitei s-a schimbat drastic si nu in bine. cand avea drept de vizita in prezenta mea era totul bine.
dar eu ca mama trebuie sa am rabdare si sa accept situatia si hotararea data de instanta.
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce patesc daca nu il las sa vada copilul? criss_nst criss_nst am mare nevoie de un raspuns!am divortat in luna aprilie 2008,divortul s-a facut din culpa comuna,pe cale amiabila.s-a stabilit in hotararea care a devenit ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor de catre tata Roxanaci Roxanaci Buna ziua, Sotul meu a divortat in 2007. Hotararea de divort cuprinde doar faptul ca trebuie sa plateasca pensie alimentara, dar nimic despre drepturile de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama interzice accesul tatalui la copil cobra1980 cobra1980 Am fost casatoriti 2 ani si ceva din care a rezultat un copil minor de 3 luni. Am acelasi domiciliu cu sotia (apartamentul este al sotie dinainte de ... (vezi toată discuția)