avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa

Sunt referent,clasa III, grad superior, treapta III, cu 1 an vechime in functie. Va rog sa-mi spuneti: daca am absolvit Facultatea de Inginerie si Management in agroturism si alimentatie publica pot promova in clasa si treapta de salarizare. De asemenea , daca ma pot inscrie la un master in administratie publica.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters95148 , utilizator 10:07, 7 Iulie 2009
In concluzie?????Pot sau nu promova in clasa???? De fapt, aceasta era intrebarea???????De citit stiu si eu sa citesc , dar nu am studii juridice sa le si interpretez!!!
In asteptarea raspunsului dorit, la obiect , va multumesc inca o data!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa [trecerea pe studii superioare] ioanaciulei ioanaciulei cum poate fi promovat in clasa un referent superior si care este cresterea salariala in procente? (vezi toată discuția)
In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)
Promovare clasa tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar,referent clasa III, grad superior,treapta I, cu vechime de peste 20 ani, in prezent absolvent al USH-Fac. de Management Financiar-Contabil ... (vezi toată discuția)