Abuz firma furnizare apa
Data publicarii: Sambata, 8 Iunie 2013, 12:55
dupa terminarea unei case de vacanta am facut un contract cu firma locala de servicii hidro.m-au obligat sa platesc 70mc de apa care ar fi fost folositi la c-tia casei desi nu aveam instalatia de apa si canalizare executata.casa este din lemn,firma care a construit-o a folosit apa de la un vecin care era contorizat si a platit-o.am fost nevoit sa platesc cei 70mc .am facut reclamatie la protectia consumatorului care nu a rezolvat nimic si m-a ametit cu telefoane si scuze.in cei 5 ani de folosinta a casei de vacanta am consumat doar 60mc de apa!!!.am cerut temeiul legal pt plata celor 70 mc de apa si mi s-a spus ca pt ''organizare de santier''???rugamintea mea ;ce pot face pt recuperarea banilor?pt ca vad ca protectia consumatorilor e de fapt a
buna ziua!
da,am platit in 2009! dupa 2 ani de scrisori si reclamatii la firma de servicii ,la protectia consumatorului care s-a chinuit 2 ani sa-mi dovedeasca ca n-am dreptate! timp de 2 ani inspectorul Oprea n-a reusit sa ajunga la fata locului -din motive puerile''are parintii bolnavi,n-are masina la dispozitie,e pe drum in alta localitate!,etc!''-sa verifice sesizarea mea asa cum a promis de atatea ori!
cam astea-s drepturile consumatorului in Romania! sa fie pagubiti mereu de societatile de servicii sub protectia ...ANPC! unde sa ne mai cautam dreptatea?