avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz firma servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz firma servicii

Abuz firma furnizare apa
Data publicarii: Sambata, 8 Iunie 2013, 12:55
dupa terminarea unei case de vacanta am facut un contract cu firma locala de servicii hidro.m-au obligat sa platesc 70mc de apa care ar fi fost folositi la c-tia casei desi nu aveam instalatia de apa si canalizare executata.casa este din lemn,firma care a construit-o a folosit apa de la un vecin care era contorizat si a platit-o.am fost nevoit sa platesc cei 70mc .am facut reclamatie la protectia consumatorului care nu a rezolvat nimic si m-a ametit cu telefoane si scuze.in cei 5 ani de folosinta a casei de vacanta am consumat doar 60mc de apa!!!.am cerut temeiul legal pt plata celor 70 mc de apa si mi s-a spus ca pt ''organizare de santier''???rugamintea mea ;ce pot face pt recuperarea banilor?pt ca vad ca protectia consumatorilor e de fapt a
Cel mai recent răspuns: savantul , utilizator 12:29, 26 Iunie 2015
Daca au trecut 5 ani de cand ati platit, nu mai puteti solicita recuperarea banilor, dreptul acesta se prescrie in 3 ani.
buna ziua!
da,am platit in 2009! dupa 2 ani de scrisori si reclamatii la firma de servicii ,la protectia consumatorului care s-a chinuit 2 ani sa-mi dovedeasca ca n-am dreptate! timp de 2 ani inspectorul Oprea n-a reusit sa ajunga la fata locului -din motive puerile''are parintii bolnavi,n-are masina la dispozitie,e pe drum in alta localitate!,etc!''-sa verifice sesizarea mea asa cum a promis de atatea ori!
cam astea-s drepturile consumatorului in Romania! sa fie pagubiti mereu de societatile de servicii sub protectia ...ANPC! unde sa ne mai cautam dreptatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz firma furnizare apa savantul savantul dupa terminarea unei case de vacanta am facut un contract cu firma locala de servicii hidro.m-au obligat sa platesc 70mc de apa care ar fi fost folositi la ... (vezi toată discuția)
Plata in sistem pausal pentru consumul de apa dirina2 dirina2 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care legifereaza modalitatea si cantitatea de apa rece platita in sistemul pausal? Reprezentantii ... (vezi toată discuția)
suspiciuni declaratie index apa tomasso tomasso Luna trecuta la un ap.( inchiriat ?) au locuit 5 pers., dulgheri constructori care lucrau pe un santier,consumul de apa declarat de proprietarul ap.,cf. index ... (vezi toată discuția)