avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... suspiciuni declaratie index apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

suspiciuni declaratie index apa

Luna trecuta la un ap.( inchiriat ?) au locuit 5 pers., dulgheri constructori care lucrau pe un santier,consumul de apa declarat de proprietarul ap.,cf. index apometre din formularul depus la administratie este de 14mc. A.R.si 4 mc.A.C., administratorul ulterior nu a luat nici o masura, a procesat aceste datel pt. repartizare chelt. consum apa, la. ap. respectiv in lista de intretinere.(apar 5 pers. la efectiv)
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 17:31, 20 Septembrie 2012
Care este problema, nu inteleg nimic din ceea ce ati scris.:-/
Raportat la nr. de pers. pe perioada unei luni , un consum de 4mc, A.C nu pare plauzibil cum nu pare nici faptul de a se fi spalat numai cu apa rece !!.(un dus 5'= 70L )
Domule, sunt oameni care se spala o data pe saptamana. Va rog judecati lucrurile si asa. Nimeni nu e obligat sa faca dus zilnic.
Eu am in bloc si oameni care au un consum de 0,1 mc AC / luna si oameni care consuma si 12 mc AC / luna de persoana.
Oameni si oameni......
Si au apometrele in buna stare de functionare.

Va mai pot da cateva exemple de economisire a apei de ..sta pisicu-n coada si se uita-n calendar..:)
tomasso a scris:

Raportat la nr. de pers. pe perioada unei luni , un consum de 4mc, A.C nu pare plauzibil cum nu pare nici faptul de a se fi spalat numai cu apa rece !!.(un dus 5'= 70L )

Dar raportat la luna august , care a fost extrem de calda , nu vad de ce n-ar fi plauzibil sa se spele cu apa mai rece , mai cu seama ca , dupa cum spuneti, sunt muncitori pe santier,care stau 12 ore pe zi cu arsita-n cap, deci nu sunt asa sensibili la temperatura apei .
Probabil ca la iarna le veti tine evidenta la caldura .... offff, nu ne mai saturam sa ne uitam in curtea altora...
Acum am inteles, au consumat foarte multa apa, de ce nu va ganditi ca a fost foarte cald si dusurile vara se fac cu mai multa apa rece decat calda, ori 5 persoane care sunt plecate de dimineata si pana seara au consumat mult 18 mc de apa. Si daca mai au si unde sa faca dus pe santier....atunci este chiar enorm consumul. Are dreptate @elga cu cei care consuma 0.1 mc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la asoc. de propr. kiss edit kiss edit Vă rog să-mi spuneţi cum procedaţi dacă locatarii nu comunică citirile contoarelor de apă din bloc si administratorul nu face nimic( parcă ţine cu ei ... (vezi toată discuția)
Probleme referitoare la calculul consumului de apa calda si apa rece ceilie ceilie buna ziua ! am rugamintea sa imi precizati daca exista un temei legal pentru urmatoarea situatie : in cazul unui apartament contorizat din bucuresti , ... (vezi toată discuția)
Repartizare cost pentru preparea apei calde menajere Arabella Pap Arabella Pap Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un mod de calcul pentru repartizarea legala a costului de pe factura pentru combustibilul folosit pentru a incalzi apa? ... (vezi toată discuția)