avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actul aditional prin care se modifica sectiunea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actul aditional prin care se modifica sectiunea "Alte clauze" este valid daca nu este inregistrat in Revisal?

Buna ziua,
In 2013 am urmat niste cursuri platite de companie. La jumatatea perioadei de training am fost instiintata ca trebuie sa semnez un act aditional prin care se adauga la sectiunea "Alte clauze" din contractul individual de munca angajamentul meu de a ramane in firma 22 de luni.

Intre timp alti colegi care au semnat acel act au parasit firma. In adeverinta lor de vechime nu apare acel act aditional. Este valid actul aditional in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 24 Iunie 2015
Nu toate actele aditionale la c.i.m. se opereaza in REVISAL. De exemplu, actele aditionale cu clauza de formare profesionala.

De asemenea, un act aditional la c.i.m. inregistrat in REVISAL are aceeasi valoare juridica ca si un act aditional neinregistrat in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inainte de termen UdisteanuMarian UdisteanuMarian Buna ziua, Numele meu este Marian si am o nelamurire si as dori sfatul unei persoane experte in domeniu. Am semnat un contract cu o firma, prima data am ... (vezi toată discuția)
Act aditional - marire salar , neinregistrat in revisal, dar contabilul sustine ca s-au platit contributii la valoarea marita . BFlor BFlor Buna ziua, In cadrul firmei in care am lucrat mi s-a marit salariul brut , in 2012, de la 1200 la 1400 ron. Cel putin asa era trecut pe statul de plata pe ... (vezi toată discuția)
Contracte de formare profesionala-adaugate ca acte aditionale la cim Roxana Carstian Roxana Carstian Referitor la dreptul muncii si dreptul civil: - unui angajat al unei societati i se impune de catre angajator participarea la un curs extern de formare ... (vezi toată discuția)