avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament inregistrat in RNNEL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament inregistrat in RNNEL

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog cum pot afla daca un testament este inregistrat in RNNEL? exista posibilitatea de a ma adresa unui notar, imi poate oferi aceasta informatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 14:54, 24 Iunie 2015
Testamentul este un act secret. daca testatorul este in viata nu puteti afla daca exista testament sau nu. Dupa decesul acestuia, cu certificatul de deces puteti afla sau cu ocazia dezbaterii succesiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, cum as putea sa obtin o copie a testamentului unchiului ... Adrian M2020 Adrian M2020 Buna seara, Cum as putea sa obtin o copie a testamentului unchiului meu, decedat de curand, si care este tariful aplicabil? Se poate rezolva si on-line? (vezi toată discuția)
Inregistrare legat in rnnel Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea As dori sa stiu daca exista obligatia notarului de a nota in RNNEL un legat cu titlu particular si in ce termen.. In speta , bunica mea a fost pacalita ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea de a obtine informatii despre existenta ... Andrei59 Andrei59 exista posibilitatea de a obtine informatii despre existenta unui testament privind un drept la proprietate? (vezi toată discuția)