avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

La societatea unde lucrez mi-a fost restitiuta diploma de licenta pe motivul ca numele nu corespunde.Cand am obtinut diploma de licenta eu eram casatorita, iar pe diploma apare numele de fata.Va rog sa imi spuneti are dreptate doamna de la personal sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 24 Iunie 2015
Cand ati dat licenta , ati depus la dosar si certificatul de casatorie in copie ?

Din cate am vazut pe unele diplome de licenta apar numele purtat la data luarii licentei si in paranteza numele de fata , in cazul in care persoana de sex feminin casatorita.

Totusi, nu riscati nimic daca intrebati si Ministerul Educatiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de la ministerul educatiei nationale Leri Leri Buna ziua. Am sa va fac o descriere scurta ca sa nu va plictisesc cu detaliile mele. Sunt titulara a unei diplome de licenta obtinuta la o universitate de stat ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta falsa? Mihai Valentin Neagu Mihai Valentin Neagu Buna ziua tuturor...Ma confrunt cu o problema...O societate are ca angajat un jurist care, la angajare a preyentat doar adeverinta eliberata de facultate nu si ... (vezi toată discuția)
Somaj karynutzik karynutzik buna seara! am si eu o intrebare! mai nou pentru a putea beneficia de somaj imi trebuie certificat de absolvire a facultatii? va intreb pentru ca cei de la ... (vezi toată discuția)