avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Detalii inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Detalii inmatriculare masina

Autoturismul (an fabricatie 2003) a fost inmatriculat pe societate comerciala.Aceasta a fost lichidata iar bunurile au revenit actionarului unic.
Este necesara reinmatricularea masinii pe persoana fizica respectiv pe numele actionarului unic?Daca da ,trebuie platita taxa de primainmatriculare?(impozitul a fost platit pana la data lichidarii societatii).
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:13, 24 Iunie 2015
In conditiile in care proprietarul bunului mobil initial a fost persoana juridica care a fost lichidata,auto ramanand in proprietatea persoanei fizice,aceasta in termen de 30 de zile ,
detine obligatia sa desfasoare procedura legala de inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa imposibila de mediu pt masina amortizata pe firma care nu mai are activitate pavelb pavelb Am o intrebare pt cine poate sa raspunda, sa va spun problema: 1. Am o masina pe firma total amortizata. 2. Nimeni nu mi-o cumpara pt ca este anul de ... (vezi toată discuția)
înmatriculare autoturism fără titlu de proprietate cart cart Am fost asociat majoritar la un SRL care a fost radiat din oficiu, după o perioadă de suspendare. Dar a rămas un autoturism înmatriculat pe firma radiată, ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un aututurism inmatriculat romania in luna iulie ... draghici_mariusc draghici_mariusc Am cumparat un aututurism inmatriculat Romania in luna Iulie 2020,in care, in actele masinii este trecuta o alta putere a motorului decat cea reala,fiind ... (vezi toată discuția)