avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract cu persoane fizice straine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract cu persoane fizice straine

Ce fel de contract trebuie sa inchei cu persoanele fizice straine care au nevoie de menajere? Mentionez ca am,de curand,o agentie de plasare forta de munca. Trimiteti-mi si un model de contract ,va rog!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:04, 6 Iulie 2009
Contract de prestari servicii , iar modelul puteti sa-l cautati in documente utile din cadrul acestui site.

Mult succes ,
Contracte de prestari servicii, dar am impresia ca ati mai intrebat acest fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract plasare forta de munca Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat :s-a facut un contract pentru furnizarea de servicii plasare forta de munca intre doua firme .(mentionez ca firmele ... (vezi toată discuția)
Sc plasare forta de munca ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Am o dilema. Am un SRL, CAEN 7450, mai exact: Selectia si plasarea fortei de munca. Scopul meu este urmatorul: vreau sa plasez bone ... (vezi toată discuția)
Conditii speciale srl obiect de activitate referitor la plasarea fortei de munca? plummy plummy Pentru autorizarea la Registrul Comertului a activitatilor 7810 - Act. ale ag. de plasare a foreti de munca 7820 - Act de contractare, pe baze temporare, a ... (vezi toată discuția)