avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legea 165/2013 - art. 12 al. 3
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legea 165/2013 - art. 12 al. 3

Am o problema legata de o viitoare punere in posesie in baza Legii nr. 165 / 2013 pentru un teren in extravilan.
La art. 12 pct. 3 se mentioneaza ca “ Fostul proprietar sau mostenitorii acestuia pot refuza terenul din rezerva comisiei locale de fond funciar sau din izlazul comunal, propus in vederea restituirii.”.
Stie cineva care sunt pasii urmatori refuzului, deoarece nici in lege si nici in normele metodologice, nu se mentioneaza nimic.
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: maria2015 , utilizator 13:45, 26 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Se pare ca aceasta este procedura corecta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere titlu prin instanta dan_ionescu dan_ionescu Buna ziuamdetin un teren de 16 Ha extravilan la care pe baza actelor legale am adeverinta si proces verbal de punere in posesie care are mentiunea ca tine loc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar ... GIGI-PC GIGI-PC BUNA ziua, As avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar si va rog ajutor (fiind umilit de primar ca nu mai exista terenuri ,si ma va despagubi guvernul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - nu inteleg raspunsul primit adrianady adrianady Buna ziua !! Am o problema mai complicata cu o suprafata de teren in intravilan,am facut sesizari la toate institutiile de stat si am primit ca raspuns : -,, ... (vezi toată discuția)