avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dobanda legala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dobanda legala

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti si ,cum se calculeaza dobanda legala pentru o suma de 16.000 euro cu termen de scadenta in anul 2010?
Nu am momentan mai multe detalii am sa revin cu , completari cand o sa primesc hotararea , stiu ca este vorba de un proces intre tata si fiu .
Deasemeni vreau sa stiu si daca pe langa calculul sumei respective este necesar si un raport de evaluare, si care sunt cu aproximare tarifele pentru astfel de servicii.
Multumesc frumos.



Citeste mai mult: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 15:06, 25 Iunie 2015
dobanda legala este cea BNR se publica in monitorul oficial, va trebui sa cautati cuantumul acesteia pe perioada respectiva, atentie se aplica pe semestru. aplicati la suma si cam atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza dobanda legala? MARIUS DRAGU MARIUS DRAGU Dupa ultima hotarare a judecatoarei a reiesit faptul ca din suma de 17000 euro se va plati dobanda legala a BNR .Cum se calculeaza dobanda avand in vedre ca ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. instanta de judecata a decis ca fostul angajator sa plateasca drepturile salariale restante in suma de 1.000 lei actualizata cu coeficientul de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza dobanda legala / dobanda penalizatoare in procesul civil? seldom seldom Buna ziua, Am de recuperat 40.000 euro din anul 2008 de la tatal meu care m-a dat afara din casa. Desi nu a recunoscut niciodata ca a primit acesti bani de ... (vezi toată discuția)