avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului in cazul unei hotarari ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului in cazul unei hotarari judecatoresti !

Buna ziua,am o nelamurire in cazul suspendarii permisului.
Anul trecut la sfarsitul lunii iunie mi-a fost retinut permisul pentru alcool,iar de atunci nu am condus cu prelungirea dovezii absolut deloc. Acum cateva zile mi-a ramas hotararea definitiva cu 8 luni pedeapsa cu inchisoare,dar cu amanarea executarii pedepsei pe un termen de 2 ani,si din ce am inteles,permisul nu se anuleaza,dar e probabil sa mi-l suspende iar 3 luni de acum. Este posibil sa mai primesc 3 luni de suspendare a permisului chiar daca eu nu am condus 1 an?
Va multumesc !:(
Cel mai recent răspuns: AlexDobroiu , utilizator 16:45, 25 Iunie 2015
Buna ziua!

Din pacate anul in care nu ati condus nu se ia in considerare.

Cu stima.
Multumesc frumos...dar am inteles de la cineva ca suspendarea incepe din ziua urmatoare a celei in care permisul a fost retinut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan yonutz2009 yonutz2009 Salut! Am si eu o problema...Sunt chemat in instanta pentru conducere sub influenta alcoolului(1.3 g alcool/ l sange).Mentionez ca sunt la prima abatere,si ... (vezi toată discuția)