avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj absolventi

daca am terminat facultatea, toate examele la zi, dar nu am sustinut inca licenta, o sa o sustin in iarna, pot sa iau somaj? multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:05, 25 Iunie 2015
1. Daca sunteti absolvent de facultate (chiar si fara licenta) puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

2. - Conditia este sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile calendaristice de la data absolvirii.
- Sa aduceti de la facultate o adeverinta cu data absolvirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)