avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj daca dupa terminarea liceului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj daca dupa terminarea liceului am lucrat 10 luni si am dat la facultate in urmatorul an?

fara a beneficia vreodata la somaj...anu acesta am terminat si facultatea
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:04, 6 Iulie 2011
in baza diplomei de absolvent puteti beneficis de indemnizatie de somaj, cu conditia sa va inregistraţi la agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca in termen de 60 de zile de la data absolvirii inscrisa pe diploma.
daca pe diploma nu este specificată ziua, ci numai luna absolvirii, termenul de 60 de zile curge din prima zi a lunii următoare celei înscrise pe diploma
este vreo problema ca mai am si copil primesc decat alocatia de 200lei..si sunt casatorita iar facul am facut o la id
1. O persoana poate benficia de indemnizatie de somaj o singura data pentru fiecare forma de invatamant absolvita.
2. Faptul ca aveti un copil si ca ati urmat facultatea la ID nu va impiedica sa beneficiati de indemnizatie de somaj.
3. Deoarece este posibil ca diploma sa o primiti mai tarziu puteti cere de la facultate o adeverinta de absolvent, necesara pentru Agentia de Somaj.
4. Inregistrati-va la Agentia de Somaj cat mai repede, nu trebuie sa asteptati cele 60 de zile care reprezinta termenul maxim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Vasilegheorghe1 Vasilegheorghe1 Buna ziua.Am depus cererea de acordare a indemnizatiei de somaj pe 29.07.2015, mentionez ca prima viza trebuie sa o pun pe 27.08.2015. Care sunt lunile in care ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Absolvent liceu fara diploma de bacalaureat iero iero Anul acesta am absolvit liceul si nu am luat diploma de bacalaureat.Ma gandesc sa imi depun dosarul la ajutorul de somaj. Imi puteti spune pana cand se poate ... (vezi toată discuția)