avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... date personale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

date personale

Buna ziua, am depus o cerere la primarie pentru a solicita datele de identificare ale proprietarilor ce se invecineaza cu imobilul unde sunt administrator. Raspunsul a fost ca in conformitate cu cap II, art.12, din Legea 544/2001, datele nu pot fi comunicate.
Mentionez ca locurile sunt neconstruite, neingradite. Pentru a obtine certificatul de urbanism, schimbare de destinatie din casa unifamiliara in pensiune, se cere acordul vecinilor...dar daca nu stiu cine sunt cum pot sa le cer acordul la notariat?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vreau sa deschid o frizerie insa intampin o problema ... George Dns George Dns Buna ziua! Vreau sa deschid o frizerie insa intampin o problema la acordul vecinilor. Dumnealor sunt plecati de foarte mult timp din tara si nu le pot lua ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea acordului tuturor coproprietarilor juridic dana juridic dana Va rog o indrumare pentru situatia urmatoare: Un imobil a fost construit cu urmatoarea destinatie: demisol si parter cu destinatia de spatii comerciale, ... (vezi toată discuția)
Acord vecini/acord proprietari/acord copropietari alezu alezu Buna, am nevoie de un sfat, la un apartament cu 3 geamuri la strada situat la parter cu trotuarul lipit de cladire(cladire veche) doresc sa-l modific in spatiu ... (vezi toată discuția)