avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... noul cod civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

noul cod civil

am un contract incheiat cu o firma in 2008, dar pentru ca nu si-a respectat prevederile contractuale introduc actiune in instanta in decembrie 2011.pe care cod civil merg?pt ca in octombrie intrase in vigoare noul cod civil
Cel mai recent răspuns: bissy_ralu , utilizator 13:00, 26 Iunie 2015
se aplica legea de la data incheierii contractului.
iar apelul sau recursul tot pe ce cod se intemeiaza?vechi sau nou?
am introdus actiune pe noul cod civil ,,actiune in raspundere contractuala'',cu siguranta imi va respinge,
instanta va califica din punct de vedere legal argumentele dvs., chiar daca a-ti intemeiat-o in drept gresit.
hotararea se va ataca dupa caile de atac prevazute de noul cod de procedura
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2015
bissy_ralu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caile de atac la actiunea pentru exercitarea autoritatii parintesti Dan Foamete Dan Foamete In situatia unei sentinte pronuntata intr-un dosar avand ca obiect exercitarea in comun a autoritatii parintesti si stabilirea domiciliului minorului, care ... (vezi toată discuția)
Mai este valabil vechiul cod al familiei? gabi_br.ro gabi_br.ro Recent am primit o decizie judecatoreasca in urma unui proces pt majorare pensie de intretinere in care am avut calitatea de parat justificata de instanta pe ... (vezi toată discuția)
Calea de atac gilmi gilmi Buna dimineata, Supun atentie Dvs.o speta intemeiata pe Legea 10-2001,avand ca obiect contestatia la dispozitia Primarului.Cauza sa judecat pe fond,instanta a ... (vezi toată discuția)