avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calea de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calea de atac

Buna dimineata,
Supun atentie Dvs.o speta intemeiata pe Legea 10-2001,avand ca obiect contestatia la dispozitia Primarului.Cauza sa judecat pe fond,instanta a admis actiunea reclamantilor in parte, cu privire la unul din capetele de cerere, cel referitor la dispozitie, dar a respins capatul de cerere privitor la daune cominatorii si acordarea cheltuielilor de judecata, avansate si dovedite
Intrebarea mea este: cum va califica instanta superioara calea de atac promovata de reclamantii, in cazul in care si Prmaria va ataca sentinta si avand in vedere ca procedura se judeca pe vechiul cod, iar calea de atac este recursul?
In noul cod exista recursul provocat sau incident. Va multumesc si va doresc o zi buna !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:30, 10 Mai 2014
Calea de atac este recursul, daca spuneti ca v-ati judecat pe vechiul Cod de procedura civila!
gilmi a scris:
In noul cod exista recursul provocat sau incident.

Nu are importanță ce prevederi există în noul Cod de procedură civilă. Dispozițiile acestui act normativ nu se aplică în speța dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de repunere in termenul de recurs se face separat sau nu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Am si eu cateva nelamuriri. Cererea de repunere in termenul de recurs se poate face prin cererea de recurs sau trebuie facuta separat ? Cauza se ... (vezi toată discuția)
Vechiul cod, noul cod executare silita geo-vem geo-vem O executare silita,titlul executor obtinut pe vechiul cod de procedura ,contestata la acest moment se va judeca pe vechiul cod ori pe noul cod?In special fac ... (vezi toată discuția)
Cerere de completare sentinta civila nitmar nitmar intr-o actiune am formulat o contestatie la un act administrativ fiscal si o obligatie de a face, respectiv sa fie obligata Adm financiara sa faca modificari ... (vezi toată discuția)