avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale o alta alternativa in locul firmei de prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

o alta alternativa in locul firmei de prestari servicii

Buna ziua!
Lucrez in cadrul unei firme care doreste organizarea unor cursuri (engleza, informatica respectiv management). Datorita faptului ca in orasul nostru nu exista profesori pentru aceste specializari care sa aiba firme proprii de prestari de astfel de servicii, ce alte optiuni avem?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:19, 6 Iulie 2009
Incheiati contracte de colaborare cu firme din alte localitati.
Multumesc
Contractele de colaborare se pot incheia si cu persoane fizice?
Persoane fizice autorizate
Daca sunt autorizati de MMSF ca formatori, da.
gabescu a scris:

Daca sunt autorizati de MMSF ca formatori, da.

Se poate obtine autorizatia de functionare daca nu au si avizul MMFS?

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt medic rezident pe medicina de familie, am o experienta ... andra_biuret andra_biuret Buna ziua. Sunt medic rezident pe medicina de familie, Am o experienta de 3 ani in medicina de urgenta ca rezident- specialitate la care am renuntat inainte ... (vezi toată discuția)
Pot sa colaborez cu un service auto? Underot Underot Buna, detin o firma si am si cod caen secundar 7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Pot sa colaborez cu un service auto, in ... (vezi toată discuția)