avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bun aflat sub sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

bun aflat sub sechestru

cum poate fi sanctionata persoana care avea obligativitatea de a conserva un bun aflat sub sechestru, si care, isi incalca aceasta obligatie? in speta, s-a pus sechestru pe un autoturism si exista o diferenta de valori intre evaluarea initiala si cea prezenta, autoturismul diminuandu-si valoarea prin defectarea unor piese ca urmare a faptului ca autoturismul a fost folosit.
Cel mai recent răspuns: catalinag , utilizator 18:11, 25 Iunie 2015
Se pot solicita daune in raport de valoarea prejudiciului.
nu e si o contraventie??deci..doar daune in civil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala rca / catalog schwacke / valoarea reala auto Bujor-Marius Bujor-Marius Buna ziua, Pe data de 26.08.2012 am fost implicat intr-un eveniment rutier. Pe scurt, o doamna a intors in fata mea pe linia continua, neputand sa evit ... (vezi toată discuția)
Evaluare auto lovit,asigurat rca b21xrd b21xrd Buna ziua, Am o masina din 1993 inmnatriculata in Bulgaria, si am fost lovit din spate de un auto cu rca la Astra. As dori sa stiu cum se calculeaza valoarea ... (vezi toată discuția)
Dauna auto prea mica Silviu19xx Silviu19xx Am fost implicat intr-un accident de masina ca parte vatamata. Firma de asigurari a constatat dauna totala , oferindu-mi suma de 3000 lei. Masina mea este un ... (vezi toată discuția)