avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare tractor ford si presa de balotat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare tractor ford si presa de balotat

In mai 2011 am cumparat un tractor si o presa de balotat, contra sumei de 35000 lei, prin intelegere verbala ca plata sa se faca in doua transe, respectiv 15000lei pe15 iunie si 20000 lei pe 15 iulie 2011.Inainte de primul termen, respectiv in cursul lunii iunie am achitat 21000lei, dar fostul proprietar a luat utilajele inapoi in posesia sa cu ocazia efectuarii de catre mine a unor lucrari agricole pentru el.S-a defectat presa de balotat, eu am plecat sa cumpar piese de schimb iar el a ramas cu utilajele, moment in care le-a luat si le-a deplasat la domiciliul sau, refuzand sa le mai inapoieze si nedorind a inapoia banii achitati pana in acel moment, respectiv, 21000 lei. Am facut plangere penala , dosarul avand ca rezolutie finala achitarea lui dupa noul cod penal (el recunoscand ca a primit banii) si sugestia de a-mi recupera paguba pe cale civila.Ce sanse as avea sa-mi recuperez banii ?

Alte discuții în legătură

Cum se incadreaza penal fapta mai jos relatata si unde depun plingerea patulea valerica patulea valerica In luna oct 2008 am dorit cumpararea unui tractor agricol. O cunostinta s-a oferit ca imi vinde un tractor, pe care il are cumparat si se afla la fabrica ... (vezi toată discuția)
Autentificare notariala pentru recunoasterea contributiei financiare la amenajarea unei case romanaplumb romanaplumb Buna seara, as vrea un sfat cu privire la situatia mea: mama este proprietara casei parintesti iar in 2011 eu am dat fratelui meu o inturnare pt acest ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut mihaelabucur mihaelabucur Buna ziua. Cazul meu se prezinta astfel: In anul 2011, eu si sotul meu, am contractat trei credite in valoare de aprox. 50000 Euro (doua de nevoi personale ... (vezi toată discuția)