avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumutati, recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumutati, recuperare

am imprumutat 100 lei unui baiat. si nu doreste sa mi-i inapoieze. ce pot face? exista o cale prin care pot sa ii recuperez.
ms ptr rasp prompt, eu o sa stau de vb cu el si altfel
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2015
vavigabi84, utilizator
@vavigabi84
Pentru analiza si eventual raspuns care sa va ajute, este obligatoriu sa furnizati minimum de date relevante
Suma imprumutata a fost acordata cu incheierea de document autentificat la notar,in prezenta de martori ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt sau nu asociat/administrator? meruta florentina meruta florentina anul trecut am investit cu o prietena in 2 magazine pe firma acesteia dupa ce sau deschis am mers la notar si am semnat si eu si ea acte eu si ca asociat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati dikutzz007 dikutzz007 buna seara, solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)
Imprumutare de bani la persoane fizice - cum se face dovada ca am dat bani cu imprumut? icozma icozma Un prieten (din Romania) m-a rugat sa-l imprumut cu o o suma de bani (destul de mare). Puteti sa-mi spuneti care sint formalitatile (minime) care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)