avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... retinerea din pensie a contributiei la sanatate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

retinerea din pensie a contributiei la sanatate

daca eu de 12 ani platesc asigurari de sanatate in alta tara,de ce mi se opreste obligatoriu din pensia din romania asigurarea de sanatate de care eu nu bene ficiez?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:34, 26 Iunie 2015
Fiindca asa spune Codul fiscal (Legea 571/2003).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt cresterea copilului denissiioana denissiioana buna,am si eu o intrebare:nu am lucrat niciodata in Romania si acum m-am intors acasa si vreau un copil.as dori sa intreb daca incep sa contribui la asigurari ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - as putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? gyuly_11 gyuly_11 Buna ziua, am deschis o intreprindere individuala, in sect.4, si ma intereseaza cum se procedeaza, daca trebuie sa fac contract individual cu CASS si la ce ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat la plata cas, cass si somaj daca am pensie privata? Ruben Ruben Art.2 din Normele Metodologice de aplicare a prevederilor art. III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.58/2010 pentru modificarea si completarea Legii ... (vezi toată discuția)