avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract tv

buna ziua.as vea o intrebare.avem contract cu telekom de catia ani.akum am aflat k ei ne au prelungit abonamentul pe doi ani si nu putem renunta.intrebarea mea e se poate sa prelungeasca fara k noi sa semnam.ei au zis k am vb anul trecut cu un coleg de al lor si ne a intrebat dak continuam cu ei si noi am zis k da.oricum noi knd am vb mai aveam vreo 6 luni de contract.si in decembrie anul trecut ne au prelungit automat fara k noi sa mai stim ceva.ar fi ceva de facut?multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmycata , utilizator 16:48, 26 Iunie 2015
puteţi cere să vă trimită o stenogramă a convorbirii. Ei au acest obicei mişelesc de a-şi înrobi clienţii. În funcţie de scrie în acea stenogrmă, de cum v-au pus întrebarea aşa puteţi şi dvs. să reziliaţi sau nu contractul.
dar totusi pt prelungire nu trebuie o semnatura ceva cum k sunt de acord sa continui ink doi ani?se ia dupa ce vb la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si amenintari iulya12 iulya12 buna ziua,,in luna decembrie,,p internet mia dat un om add,,lam acceptat alea alea,pana knd mia tr un link si fara sa fi stiut ce este ,sincer am accesat acel ... (vezi toată discuția)
Neplata unei facturi cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)