avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer la un liceu romanesc
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer la un liceu romanesc

buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , vrea sa se inscrie la um liceu romanesc , El a terminat clasa a opta in luna Mai , care sunt pasii de urmat pt a putea sa sa-l inscriu la un liceu romanesc? ce trebuie facut? vrea sa invete pe sistem romanesc, El a invatat clasele 1-8 la scoala arabeasca . va multumesc anticipat ,


Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:44, 26 Iunie 2015
Vreti sa il inscrieti la un liceu particular sau la un liceu din sistemul de invatamant de stat?

La un liceu particular il puteti inscrie in baza criteriilor cerute de liceul pe care il alegeti iar la stat pe baza rezultatelor obtinute la evaluarea nationala si a mediilor din liceu, repartizarea facandu-se aleator si functie de optiunile elevilor inscrise in fisa de inscriere.

Cititi brosura admiterea in invatamantul liceal aici.

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Mă incadrez la studii medii? cosgab9 cosgab9 Buna ziua. In anul 2014 am absolvit \\"invatamantul profesional cu durata de 2 ani\\" (nivel 2), dar inainte de asta am facut un an de liceu (am \\"Certificat ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)