avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Mă incadrez la studii medii?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Mă incadrez la studii medii?

Buna ziua. In anul 2014 am absolvit "invatamantul profesional cu durata de 2 ani" (nivel 2), dar inainte de asta am facut un an de liceu (am "Certificat de Absolvire a ciclului inferior al liceului). Deci am 11 clase (1 an lice, 2 profesionala), iar acum mai fac un curs de calificare prin fonduri UE. Ma incadrez la studii medii? Daca nu, ce ar trebui sa fac?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 10:59, 5 Septembrie 2015
Nu vă încadrați la studii medii întrucât nu ați absolvit liceul cu bac.
Vă puteți înscrie în clasa a XI-a învățământ liceal.
Vă dau un link pt amănunte, în special art 25.

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2015
Ionica Porumbel, Consultant in arhivarea documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am deschis o firma si vreau sa ma incadrez ca tehnician ... clavl23 clavl23 Buna seara, Am deschis o firma si vreau sa ma incadrez ca Tehnician IT, am 12 clase terminate pe profilul Mate-Info (fara diploma de BAC). Am si experienta ca ... (vezi toată discuția)
Cum poti sa incadrezi un angajat fara diploma de bac? ANCA CLARITECH ANCA CLARITECH Cum poti sa incadrezi un angajat fara diploma de bac? Este vorba despre activitatea de tehnician retele telecomunicatii. Daca angajatul nu are diploma de bac, ... (vezi toată discuția)