avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda fals, tulburare de posesie, frauda ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda fals, tulburare de posesie, frauda cu fonduri europene

Buna ziua,
vreau sa cer ajutorul celor care au cunostinte privind aceste situatii.
Parintii mei detin cateva ha de teren, la tara. In urma cu cativa ani, au incheiat un contract de arenda cu unul dintre cei trei arendasi din zona. Nu au primit vreun exemplar al contractului, dar stiau ca e valabil 5 ani. Dupa cei 5 ani, acelasi arendas i-a cautat sa prelungeasca termenele, insa ei au refuzat.
Anul trecut, au solicitat verbal arendasului sa nu mai cultive terenul, acesta nu l-a cultivat, ei l-au folosit si l-au integistrat la APIA, insa anul acesta s-au trezit ca, din nou el le-a cultivat. Ba mai mult, nu mai exista niciun reper, ca el a arat si drumul, fiind astfel imposibil sa mai stii exact care e terenul.
Au reclamat la politie aceste fapte, dar raspunsul e ca nu se poate face nimic, deoarece arendasul are un contract, contract in baza caruia incaseaza de la APIA bani.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)
Arenda terenului agricol donat anuleaza contractul de arenda? generalul generalul parinti mei detin 2,5 ha arendat pe o perioada de 10 ani . Ei vor sa mil dea mie , dar eu vreau sal lucrez singur. - Intrebarea este 1 cum ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda agricola reziliat bukinst bukinst Conform contractului de arenda incheiat in forma autentificata pentru o perioada de 5 ani, arendasul a notificat arendatorului, numai dupa 2 ani, faptul ca ... (vezi toată discuția)