avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri de pe teren luat in arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri de pe teren luat in arenda

Sunt un arendas lucrez circa 20 ha pamant Platesc impozit pe norma de venit
Cu imi pot vinde produsele .grau floarea soarelui ,corect?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:21, 21 Iulie 2015
In acel venit intra si banii obtinuti prin valorificarea in stare naturala a productiei de pe acele ha ce depaseste limita neimpozabila la cereale. Vindeti cu factura catre alte firme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare agricultura androceul1948 androceul1948 Buna ziua, Sunt o persoana fizica lucrez 20 ha pamant ,9 proprietate ,11 in arenda.Am declarat pamantul la APIA si la fisc ,impozitul fiind retinut conform ... (vezi toată discuția)
Impozit agricultura iancu123 iancu123 care este actul normativ care reglementeaza impozitul forfetar in agricultura, si cum se calculeaza, acesta? (vezi toată discuția)
Impozitul pe venitul agricol carmen bodeanu carmen bodeanu Ce impozit are de platit soacra mea,pe un teren de 5000mp,in cîmp,care e cultivat cu porumb?;ea nu a platit in ultimii ani decit impozit pe teren;inteleg ca ... (vezi toată discuția)