avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitare agricultura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitare agricultura

Buna ziua,
Sunt o persoana fizica lucrez 20 ha pamant ,9 proprietate ,11 in arenda.Am declarat pamantul la APIA si la fisc ,impozitul fiind retinut conform codului fiscal pe baza de norma de venit Deci dau un impozit de circa 100 ron la ha In codul fiscal acest mod de impozitare apare ca impozit final.Cum imi vand productia excedentara ,de grau ,floarea soarelui etc?Trebuie scos carnet de la primarie si sa completez o fila cand vand ceva si apoi sa dau din nou impozit.?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 16:48, 30 Iulie 2015
Da, sa va obtineti actele care va dau dreptul sa va vindeti productia ca persoana fizica dar acele acte nu genereaza alte impozite in plus fata de cele platite. Detalii www.avocatnet.ro/content/art...
Va multumesc mult.Intotdeauna promt si amabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri de pe teren luat in arenda androceul1948 androceul1948 Sunt un arendas lucrez circa 20 ha pamant Platesc impozit pe norma de venit Cu imi pot vinde produsele .grau floarea soarelui ,corect? Multumesc (vezi toată discuția)
Impozit venit agricultura zuzumama zuzumama Sint persoana fizica neautorizata si cultiv si vind legume cu atestat de producator emis de primarie.Am vindut legumele la un depozit angro din localitate si ... (vezi toată discuția)
Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)